ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ НА ШОУРУМ И ОФИС “БУЛТЕКС АД”

Местоположение:

гр. Пловдив

Тип:

Шоурум / Офиси

Квадратура:

1500 кв.м

ОФИСИ

ШОУРУМ