УСЛУГА

интериорно проектиране

Предлагаме цялостна услуга, с която ще Ви помогнем да направите най-доброто функционално и естетическо оформление на вашия дом или офис. 

ЕТАПИ НА ПРОЕКТИРАНЕ

Разберете през какви етапи преминава всеки интериорен проект.

1. Заснемане на помещението

Подробно измерваме всички стени, тавани, трегери, скосения и др., тъй като в следващия етап на планиране на мебелите е от съществено значение да знаем с какви отстояния имаме, за да разположим правилните мебели.

2.  Идеи и концепция

Уточнаваме стила, предпочитани цветове, текстили, бюджет. Можете да ни покажете снимка на интериор, който харесвате.

3. Функционално разпределение

Създаваме 2D чертеж , на който Ви показваме най-подходящото разположение на мебелите, като отбелязваме техните размери и отстояния между тях.

4. 3D Проект “фото-реалистична визуализация” 

Създаваме фото-реалистични визуализации , на които показваме как ще изглежда вашето жилище. Всички елементи в показания интериор, като мебели, осв. тела, кухня, гардерб, легло и др. са с реални размери и могат да бъдат направени от Нас или закупени със специални отстъпки от нашите партньори в търговската мрежа.

5. Работни чертежи 

След като сте одобрили интериореня проект, преминаваме към създаването на  детаелни чертежи, на които всписваме цялата необходима информация за вид и количества на настилки, бои, тавани от ГК, Ел и ВиК инсталации и др. Това е важен етап, тъй като чрез тази информация реализирания интериор, ще бъде като този на показания 3D проект.

Имате идея за мечтания дом, ние ще Ви помогнем да я реализирате!

Свържете се с нас!